Schoonheidssalon Health & Pure in Haarlem
OVER U
U wilt persoonlijke aandacht en even helemaal tot rust komen. Bovendien wilt u uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Dat kan: u bent degene waar het om draait, u krijgt de behandeling die u wenst. En u krijgt de ontspanning en verzorging die u nodig hebt. Kortom: een heerlijk moment voor uzelf voor totale ontspanning en verzorging.

OVER HEALTH & PURE
Health & Pure is ontstaan uit de overtuiging dat ik - Danielle Koene - met mijn meer dan 20-jarige ervaring als schoonheidsspecialiste en evenzoveel ervaring in de parfumeriebranche meer en op m'n eigen manier zou moeten doen. En nog altijd ben ik zeer betrokken bij m'n vak en volg daarom regelmatig trainingen om van nieuwe producten en ontwikkelingen op de hoogte te blijven en die bij u te kunnen gebruiken.

NATUURLIJKE PRODUCTEN
Health & Pure werkt alleen met natuurlijke producten. Dus geen synthetische en schadelijke stoffen en geen dierproeven, maar wel natuurlijke ingredienten en zuivere essentiele olien van hoogwaardige kwaliteit. Dit alles ter bescherming, huidregulering en effectieve duurzame resultaten.