Een ruim aanbod aan behandelingen tegen redelijke tarieven bij Beautysalon Health & Pure in Haarlem. Bel voor een afspraak: 06-24636308

KADOOTJES
Kadootjes krijgen is leuk. Kadootjes geven ook. Ook daarvoor kunt u terecht bij Health & Pure. Er zit vast iets voor u bij: leuk om te geven en origineel. Alles zelf op maat gemaakt en 100% natuurlijk.
Wist u dat Health & Pure ook gezichtsolieën, olieën voor oogverzorging en buste-olieën verkoopt? En voor die vervelende pukkeltjes heeft Health & Pure eveneens goed werkende olieën.
Wilt u iets speciaals? Vraag ernaar en bespreek de mogelijkheden!

ZELFGEMAAKTE 100% NATUURLIJKE EN OP MAAT GEMAAKTE OLIEN
Wist u dat Health & Pure werkt met 100% natuurlijke producten op basis van essentiële olieën en dat deze olieën zelf op maat worden gemaakt?

Essentiële olieën zijn afkomstig van bloemen, planten, wortels van planten en harsen van bomen. Het beste worden deze olieën opgenomen via de huid, ons grootste orgaan, zij dringen diep de huid binnen en worden opgenomen in de bloedbaan en vervolgens getransporteerd door het hele lichaam.
De essentiële olieën lijken veel op de huideigen stoffen, waardoor de huid deze stoffen beter herkent en de olieën vervolgens sneller en beter werken.

De essentiële olieën worden beter opgenomen als de huid goed gereinigd wordt en 1x per week wordt gescrubd. Scrubben zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen, waardoor de huid de natuurlijke producten beter kan opnemen en de huid er daarna frisser en egaler uitziet.


KADO-IDEEËN

KADOBON VOOR EEN HEERLIJKE BEHANDELING
Wilt u een kadobon geven? Geen probleem!
U bepaalt zelf het bedrag op de kadobon, die overigens op een originele en luxe wijze als kado wordt ingepakt.
EEN PUUR NATUURLIJKE FACESCRUB
Prijs 8,95


EEN HEERLIJKE EN PURE GEZICHTSOLIE
Ik maak de gezichtsolie afgestemd op de huidconditie
Prijs vanaf 15,00
OLIE VOOR DE HUID ROND DE OGEN
Prijs 15,00


BODYSCRUB GEMAAKT VAN ZEEZOUT EN ETHERISCHE OLIEËN
NATUURLIJKE OLIE TEGEN DE PUISTJES
Prijs 11,95


HEERLIJKE BODY-OLIE MET LAVENDEL
Prijs 7,95